(044) 221-3-221 (093) 624-93-93 (068) 624-93-93
годування пацієнта

годування пацієнта

Як годування пацієнта? Деякі корисні поради.

Коли людина страждає від умов і режим харчування варіюється, крім oslabshemu тіла показує спеціального харчування. У цій статті ми розглянемо основні правила, за допомогою якого можна влаштувати правильного харчування.

Як вам організувати харчування так, що воно було правильним?

1. Кожного разу, перш ніж приймати продовольчої pishhiprijom вам потрібно допомогти пацієнтові чистити зуби і порожнини рота, а також провітрити приміщення, щоб запах їжі не змішують з іншими аромати у кімнаті або будинку.
2. Буде приємно знати, як хворий людина хоче з'їсти: один або разом з вас або інших людей?
3. Будьте впевнені, щоб побачити, що все було чисто, якщо щось впав, не razdrazhajtes, пацієнт дати серветкою або поставити specnagrudnik.
4. Коли годування, є обов'язково потрібно над ліжком столик або полиця ware за допомогою nebjushhujusja, тип посуд для НВЧ.

Склад продуктів харчування на годування пацієнт:

Готові страви виключити trudnoperevarivaemuju їжі, не жирна качок! Більше не писати про алкоголь, приправи, всілякі Консерви риби і м'яса. Було б набагато краще, якщо ви даєте, фрукти і овочі (якщо лікар не забороняють), нежирних сортів риби, зернові Маш тощо.
Має бути повним напій: чай слабкий, фруктові напої, uzvary, мінеральної води тощо.
Обережніше з молочних продуктів, вони є досить важким, особливо для хворих із захворюваннями легень.

Оптимальне харчування (годування пацієнта) є:
Дробний. Від 4-5 до 6 разів на день невеликими порціями. Зробити лише не потрібно.
Все, що вам потрібно вести переговори зі своїм лікарем. Пам'ятайте, що важливо, щоб не пошкодити!
Якщо при високій температурі, варто чекати його падіння. Запитайте, чого хоче пацієнта, проконсультуйтеся з лікарем, людина повинна насолодитися їжею. Не можна забувати про ліки: те, що до того, що після їжі.

Як служити їжа хворого (годування пацієнта):

1. Іноді у відсутність протипоказань, це можливо для підвищення апетиту використовувати solenenkie закуски.
4. Не дозволяйте кип'яченої води або охолоджені їжа повинна бути теплим, так дайте йому спробувати.
5. Кращий вид їжі, пюре з подрібнених.
6. Не поспішайте швидко канал, слід оцінювати і не поспішали.
7. Не слід плутати і все жахливі, як сирі, варені окремо також окремо.
8. Починати підгодовувати від першого рідких харчових продуктів.

Для тіла переварюванню їжі є дорогим на багато калорій йде геть. Немає необхідності перегодовувати.

Як харчуватись, якщо пацієнта лежачи?

1. Допоможи хворому прийняти малорухомий поставою.
2. Ви повинні мити руки, рот, якщо це можливо.
3. За допомогою серветки і specnagrudniki.
4. Вип'ємо ж, таким чином, пацієнт буде трохи легше проковтнути.
5. Тому, коли poite, підтримувати голови пацієнта, за допомогою іншого боку зберегти чашки.
6. Тепер, як правильно годувати:
(за)). Ложці з їжею 2/3.
(B)) тримати ложку до рота людині відкрив рот.
(c)) далі ложка стосується мови: і хворий рот, щоб заглушити.
d) після прийняття ложці з їжею пацієнтам спокійно прийняти ложку.
(e)), не поспішайте, нехай пацієнт prozhuet і ластівки прийнятої їжі не поспішайте.
f) ще раз підкреслюємо, після того, як кілька ложок дасть пити.
(g)) пацієнта в рот з тканиною, очищення та ін.
(h)). Нам потрібно допомогти пацієнта полоскання рота, Вимийте обличчя і т. д.

Про isskustvennom, годування пацієнта будь ласка прочитати наступні статті! У всякому разі, наші медсестри і медсестра зробити це краще для вас, зателефонуйте нам, ми допоможемо вам і вашим близьким.

Медсестра допомагає при годівлі

Медсестра допомагає при годівлі