+38 (044) 22 13 221

Стілець-туалет напрокат: особливості та переваги

При важких захворюваннях опорно-рухового апарату, після операцій людина втрачає можливість пересуватися та потребує допомоги у виконанні елементарних речей, в тому числі й при справлянні природних потреб. В таких випадках оптимальним виходом стане взяти стілець-туалет напрокат, адже покупка обладнання для тимчасового користування є фінансово невигідною та невиправданою.

Скористатися такою послугою пропонуємо в медичному сервісі Благомир. У нас ви можете взяти в оренду стілець-туалет у Києві без застави та по доступній ціні. В наявності є різні моделі, які відрізняються технічними можливостями, допустимим навантаженням, тому вдасться легко підібрати оптимальний варіант для конкретної людини.

Особливості конструкції стільця-туалета

Стілець-туалет – конструкція із сидінням та знімним санітарним відром. Вона значно полегшує справляння природних потреб людям, які тимчасово або постійно прикуті до ліжка, мають ослаблений організм.

По конструкції стілець-туалет може бути стаціонарним або розкладним. Всі його елементи виконані з матеріалів, які відрізняються міцністю та стійкістю до дії вологи, миючих засобів. Деякі моделі можуть мати відкидні підлокітники, що робить експлуатацію ще більш зручною.

Коли варто взяти стілець-туалет напрокат?

Послуга актуальна для пацієнтів при наявності таких проблем:

  • значне ослаблення організму внаслідок хвороби;
  • захворювання або травми опорно-рухового апарату;
  • відновлення після хірургічного втручання;
  • реабілітація після інсульту та інших тяжких станів.

При таких проблемах зі здоров’ям хворий потребує сторонньої допомоги при відвідуванні туалету або змушений користуватися підкладним судном, що викликає значні проблеми зі справлянням природніх потреб, в тому числі й через психологічні незручності. Користування спеціальним стільцем-туалетом дозволяє повністю вирішити ці проблеми, а також зменшити ризик виникнення запорів та інших небажаних ускладнень.


Переваги оренди стільця-туалету

Якщо обладнання необхідне для тимчасового користування, розумним рішенням стане взяти стілець-туалет напрокат. Переваги послуги:

  • економія коштів – оренда є більш вигідною, адже потребує менших фінансових затрат, якщо мова йде про користування протягом певного періоду;
  • можливість взяти стілець-туалет з потрібними технічними характеристиками (зазвичай при покупці покращені моделі коштують в рази дорожче найпростіших);
  • зручність та психологічний комфорт для хворого протягом всього періоду відновлення.

Доставка по Києву стільця-туалету

Медичний сервіс Благомир пропонує взяти стілець-туалет напрокат у Києві без застави.

Доставка прямо в квартиру, документи наш менеджер оформить на місці.

Якщо Ви бажаєте зробити самовивіз – це теж можливо, телефонуйте!

У нас доступні звичайні моделі та з посиленою рамою, які відрізняються збільшим допустимим навантаженням. Всі конструкції виготовлені з міцних і довговічних матеріалів, зручні у догляді, мають сертифікати якості.

Якщо шукаєте, де взяти стілець-туалет в оренду, телефонуйте або залишайте заявку на нашому сайті. Ми підберемо оптимальну модель відповідно до ваших потреб. Наші ціни вас обов’язково порадують!